070-3454715 | 06-41319130 info@vloodorp.nl
Ons Verhaal

Elektrotechniek Sinds 1924

Van Vloodorp E.T.B.  elektrotechniek is onder deze naam in 1984 opgericht, maar de eerste oorsprong is gestart in 1924 door W.A. van Vloodorp. Zijn zoon Willem Chr.  van Vloodorp heeft omstreeks 1960 het bedrijf overgenomen van zijn vader. Inmiddels was er een ruime klantenkring opgebouwd en de zaak zat in de versnelling. Er was behoefte aan uitbreiding en meer personeel.

Hiernaast ziet u een foto anno Mei 1956.

De Firma zat toen midden in de ombouw van het elektriciteitsnet van 110 volt naar 220 volt alles moest toen geschikt gemaakt worden voor de nieuwe spanning.

Helemaal rechts op de foto is de heer W. van Vloodorp die het bedrijf op heeft gericht. Helemaal links  de zoon Willem Cristiaan van Vloodorp. In het midden werknemer en rechterhand Jan v.d. Zwan die tot zijn pensioen hier was blijven werken.

In 1967 kwam , Peter Brak,mijn vader, als hulpmonteur in dienst bij W.A. van Vloodorp & Zn om verder het vak te leren. Na een aantal jaren met veel leermeesters te hebben gewerkt en inspelend op de sterk groeiende mogelijkheden binnen de elektrotechniek werden de werkzaamheden verder uitgebouwd tot allround elektrotechniek in vele richtingen.

In 1984 was het zover dat Willem van Vloodorp een opvolger zocht voor het bedrijf en daar hij geen zoon had werd er gezocht binnen het bedrijf of iemand interesse had. Na het een en ander overwogen te hebben heeft mijn vader toen in 1984 toch de beslissing genomen het bedrijf over te nemen in een periode van een wat dalende economie.Verder doorgestart is het bedrijf toen onder de huidige naam van Vloodorp ETB.

Sinds 1999 ben ik, Dennis Brak , na afronding van de MTS, in het bedrijf gekomen en heb de kneepjes van het vak mogen leren van mijn vader. Samen hebben wij de zaak verder gebracht tot waar we nu zijn.

Op 1 Januari  2008 werd ik  mede-vennoot , en is de bedrijfsvorm gewijzigd van eenmanszaak naar V.O.F.

Tot onze grote spijt is mijn vader bij ons weggevallen in september 2013 en ben ik nu degene die de zaak alleen voortzet, wat ik met passie en vol trots doe, samen met onze  bekwame en enthousiaste monteurs!

Van Vloodorp  E.T.B. is een dynamisch en flexibel bedrijf waarbij klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij zijn er zo op ingericht, dat wij u aan alle hedendaagse behoefte binnen ons vak van dienst kunnen zijn. Ook verzorgen wij eventueel alle bijkomende werkzaamheden binnen ons vakgebied, waaronder onderhoud aan gebouwen-sanitaire en bouwkundige voorzieningen.

Zie voor verdere info onze website en hopelijk tot ziens.

Adres

Kerklaan 125
2282 CH Rijswijk

Telefoon

070-3454715

Email

info@vloodorp.nl