070-3454715 | 06-41319130 info@vloodorp.nl

Projecten

ADO Den Haag Installatiewerk en Toegangscontrole

In 2007 de gehele installatiewerkzaamheden en toegangscontrolesystemen (crowd-control) gerealiseerd. Dit alles is gerealiseerd in samenwerking en naar volle tevredenheid met de Agona B.V. en de firma Weight Pack

Domotica KNX

In dit project van ongeveer 1 jaar hebben wij de gehele elektrische installatie opnieuw aangelegd en een domotica systeem toegepast met de nieuwste snufjes.

Led verlichting spots

In deze chique dames kleding winkel in Den Haag hebben wij op verzoek van de eigenaar energie zuinige LED inbouwspots geplaatst. Led verlichting is volwassen geworden en we kunnen wel zeggen dat het zeer rendabel is om over te stappen op LED.

Ruim 30 stuks zijn er door Van Vloodorp ETB  geplaatst.

Groepenkasten plaatsen

Een van onze veel voorkomende werkzaamheden is het vervangen en het plaatsen van nieuwe groepenverdeelinrichtingen/groepenkasten.

Er zijn veel verschillende groepenkasten, zoals 1 fase en 3 fase groepenkasten en echte grote verdeelinrichtingen bij grote woningen of kantoren en bedrijven.

Wij doen graag voor u de allerkleinste groepenkast in uw woning, kantoor of bedrijf maar de grote groepenkasten is ook geen enkel probleem.

Sleuf en hakwerk nieuwe keuken

Ander maar dagelijks voorkomende werkzaamheden bij ons zijn het opnieuw aanleggen en wijzigen van de electrische installatie als u een nieuwe keuken aanschaft.

Wij werken dan volgens tekening alle benodigde electra punten af en zorgen dat de keuken leverancier en keuken monteur uw nieuwe keuken goed en snel kan aansluiten.

Wij zorgen voor een juiste verdeling en de benodigde groepen naar uw meterkast zodat u kan genieten van een goed werkend geheel zonder overbelasting.

Showroom Rijswijk

Na jarenlang gewerkt te hebben vanaf de La rey weg 177 in Den haag zijn wij nu verhuisd naar de Kerklaan 125 in Rijswijk. Hier hebben wij in 3 maanden hard gewerkt om het kantoor, showroom en werkplaats te realiseren geheel naar onze eigen smaak en technische snufjes.

Infrarood panelen

Wij werken samen met een leverancier voor Infrarood panelen, om extra (snel) warmte te krijgen in ruimtes waar het lastig is om cv te stoken of waar deze elektrische oplossing voordeliger is omdat het snel verwarmt en richtbaar is op de plekken waar nodig.

Infrarood panelen zijn er in verschillende maten en wattages, inbouw of opbouw.

Adres

Kerklaan 125
2282 CH Rijswijk

Telefoon

070-3454715

Email

info@vloodorp.nl